Lat söndag

Den här dagen skulle jag egentligen spendera med att storstäda vidare (och klart...) från igår men så blev det inte riktigt. Istället har dagen spenderats till största delen i sängen med pappersortering och mer eller mindre ofrivilligt magasinläsande, alltmedan jag knaprat i mig rostade sojabönor, dadlar och chokladbollar. Jag har inget att säga till mitt försvar, för ärligt talat behövdes det nog efter gårdagens intensiva tvättande och städande. Nya friska tag imorgon istället! :)

Lycklig ikväll

Vilken underbar kväll det blivit! Jag kände mig ganska yr i huvudet och matt tidigare ikväll, så bestämde mig för att gå ut och få frisk luft och ta en promenad i mörkret. Det var verkligen precis vad jag behövde, nu känner jag mig så stärkt och lycklig, det liksom strålar av energi i mina händer. Mötte många vackra syner på min promenad också: En skrattande älv, ett flertal vänliga träd och en underbar vind, för att inte tala om stjärnorna på himlen som jag stirrade på ett bra tag. Jag älskar att bara vara bland stjärnorna och träden, det är så rofyllt och mysigt.

Välkommen till min nya blogg!

Tanken är att den här bloggen ska innehålla allt möjligt från mitt liv; min omgivning, mina tankar, mina känslor, mina handlingar och mina livsåskådningar. Kort sagt: Det som rör sig i huvudet på denna autistiska, naturreligiösa vegan. ^_^

RSS 2.0